Η βάφτιση της μικρής Κυριακής είχε άρωμα Menta's!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 10:00 Η βάφτιση της μικρής Κυριακής είχε άρωμα Menta's!

Στις 25 Ιουλίου, στον Ι.Ν. της Αγίας Κυριακής στην Υπάτη, o Αλέξανδρος και η Ελένη Αρβανίτη βάπτισαν τη μικρότερη κόρη τους Κυριακή, παρουσία συγγενών και φίλων.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών με νονά την Ναταλία Μεϊδάνη, γνωστή event planner και ιδιοκτήτρια του Menta Event Design.

Επίσης καλεσμένοι στη βάφτιση ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών και ο Γιάννης Οικονόμου, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ναταλία Μεϊδάνη, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης event τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ένα επιβλητικό candy table και ένα refreshment stand με αψίδες από λουλούδια και φύλλα χρυσού, ήταν κάποια από τα στοιχεία που κόσμησαν την είσοδο του party που ακολούθησε, καθώς και οι χειροποίητες χρωματιστές πετσέτες με τις μοντέρνου σχεδιασμού μπομπονιέρες που είχαν τοποθετηθεί στη θέση κάθε καλεσμένου.

«Οι μοναδικές στιγμές της ζωής μας πρέπει πάντοτε να συνοδεύονται από χρώματα ελπίδας και από μυρωδιές λουλουδιών», μας είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Μεϊδάνη.

Πάντοτε με κομψή διακόσμηση, με απαράμιλλο στυλ και διακριτηκότητα, η Menta Event Design είναι εκεί τις στιγμές που τη χρειαζόμαστε για να μας χαρίσει όμορφα συναισθήματα.

Να σας ζήσει η Κυριακή σας και να είναι πάντα γερή!

Για διακοσμήσεις, στολισμούς και κάθε υπηρεσία σχετικά με την εκδήλωση σας η Menta Event Design, είναι εδώ να σας συμβουλεύσει, να σας καθοδηγήσει και να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιατί αυτό που τελικά μετράει είναι οι στιγμές…

«Menta» Event Design
Βύρωνος 23, Λαμία
 
Τηλ. 6906 891912 και 22314 00782.
 
Instagram: mentaevent

Δείτε ένα μικρό δείγμα από άλλους επίσης πανέμορφους στολισμούς που επιμελήθηκε η Menta Event Design.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση