«Όποιος μου χτύπησε το αυτοκίνητο, ας με πάρει ένα τηλέφωνο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2024 08:22 «Όποιος μου χτύπησε το αυτοκίνητο, ας με πάρει ένα τηλέφωνο»

«Αν το είχα κάνει εγώ, θα είχα αφήσει σημείωμα...», αναφέρει ο συμπολίτης μας που του χτύπησαν το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης.

Συνέβη το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου μεταξύ 10:30 - 11:00' , πίσω από την Μητρόπολη στην οδό Ανδρούτσου, όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Αν καποιος είδε κάτι ή γνωρίζει οτιδήποτε για το συμβάν, ας επικοινωνήσει με το παρακάτω τηλέφωνο. Και φυσικά ο υπαίτιος οδηγός ας επικοινωνήσει για να τα βρουν φιλικά, όπως αναφέρει παρακάτω ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτυπήθηκε.

«Είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου στην Ανδρούτσου (πίσω από τη Μητρόπολη) για ούτε μισή ώρα. Καθώς επέστρεψα να το πάρω για να φύγω, το βρήκα χτυπημένο από την μεριά του οδηγού στην ρόδα μπροστά. Σε περίπτωση που είχα προκαλέσει κάτι αντίστοιχο θα άφηνα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας!
Όποια/ος προκάλεσε το χτύπημα, θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6942796928 για να δούμε πως θα αποκατασταθεί η ζημιά.

Εύχομαι καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση