Λαμία: Το Κέντρο Μελέτης «προ-ΠΑΙΔΕΙΑ» μας καλωσορίζει στο νέο του χώρο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 10:02 Λαμία: Το Κέντρο Μελέτης «προ-ΠΑΙΔΕΙΑ» μας καλωσορίζει στο νέο του χώρο!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το Κέντρο Μελέτης «προ-ΠΑΙΔΕΙΑ» σταθερά εδώ κι αυτή τη δύσκολη και απαιτητική χρονιά ανοίγει τις πόρτες του, έτοιμο και ανανεωμένο, για να προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες του στους μαθητές και στους γονείς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!

Η σωστή και μεθοδική δουλειά, η αγάπη μας για τα παιδιά, το ευχάριστο και οικείο κλίμα σε συνδυασμό με την άριστη σχέση που χτίζουμε με τους μαθητές μας αποτελούν το μυστικό της επιτυχούς πορείας μας!

Αναλαμβάνουμε την καθημερινή σχολική μελέτη σε ΟΛΑ  τα μαθήματα από την Α’ Δημοτικού έως και την Γ’ Γυμνασίου προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες κάθε μαθητή!

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο νέο μας χώρο!

Εγγραφές από Δευτέρα 23 Αυγούστου καθημερινά από τις 11:00 έως τις 14:00 & από τις 17:00 έως τις 20:00.

Έναρξη μαθημάτων : Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου!

Κέντρο Μελέτης «προ-ΠΑΙΔΕΙΑ»

Όθωνος 23,Λαμία  1ος Όροφος

Τηλ: 22310-20096 & 6987757704

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Κέντρο Μελέτης για παιδιά Δημοτικού ‘’προ- Παιδεία’’ Τσιακμάκη Βαλεντίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση