Λαμία: Στο Μαθηματικό Κέντρο δεν υπερέχουμε μόνο στο «ΤΙ» αλλά και στο «ΠΩΣ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 09:20 Λαμία: Στο Μαθηματικό Κέντρο δεν υπερέχουμε μόνο στο «ΤΙ» αλλά και στο «ΠΩΣ»

Για εμάς η διδακτική εμπειρία αποτελεί δεδομένο. Η διαφοροποιημένη προσέγγιση της διδασκαλίας βάσει των αναγκών των μαθητών μας, επίσης.

Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε προσδοκίες στους μαθητές μας ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πετύχουν το στόχο τους.

Να διαμορφώσουμε μαθησιακό περιβάλλον στο οποίο να έχουν ευκαιρίες ενεργούς εμπλοκής, συνειδητοποιώντας ότι η παθητική παρακολούθηση και η αποστήθιση έχουν πλέον ξεπεραστεί.  

Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που αναδύονται από τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Αποτελούν για εμάς προτεραιότητα την οποία και ενεργοποιούμε προς όφελος των μαθητών μας.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η γενιά έχει ανάγκη να κάνει «δική» της υπόθεση τη διδασκαλία και τη μάθηση, για αυτό και εξελίσσουμε τον τρόπο και τα μέσα της.

Χρησιμοποιούμε εκτός από τις τεχνολογίες πληροφορικής και αυτές της επικοινωνίας ώστε να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας με σύγχρονο και αξιόπιστο τρόπο.

Είμαστε εδώ να συζητήσουμε, να προτείνουμε, να χτίσουμε μαζί με τους μαθητές μας τις βάσεις για επιτυχημένα και σίγουρα βήματα στη μαθησιακή τους πορεία.

Σας καλούμε να γνωρίσετε τη διαδραστική μας πρόταση για τον δια ζώσης και διαδικτυακό τρόπο λειτουργίας μας.

Στο Μαθηματικό Κέντρο έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε groups 3-4 μαθητών.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932109405, 6936053480 ή 2231034445 και να μας επισκεφτείτε στην οδό Ανθήλης 8, στη Λαμία.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Βασιλική Σταθοπούλου

Κωνσταντίνος Ντάτσικας

Βρείτε μας στο Facebook:

Page: Μαθηματικό Κέντρο

Profile: Μαθηματικό Κέντρο

Βρείτε μας στο Instagram: Μαθηματικό Κέντρο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση