Οι Δικηγόροι της Λαμίας γιόρτασαν την ημέρα της δικαιοσύνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 08:16 Οι Δικηγόροι της Λαμίας γιόρτασαν την ημέρα της δικαιοσύνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

3 Οκτωβρίου: Ημέρα της Δικαιοσύνης…

Όπως κάθε χρόνο στις 3 Οκτωβρίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας γιόρτασε την Ημέρα της Δικαιοσύνης στη μνήμη του προστάτη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Φέτος η Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας, έγινε στο Ιερό Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά, πολιούχου της πόλης της Λαμίας, με την παρουσία όλων των τοπικών αρχών.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε το μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Γιώργος Κυροδήμος.

Ημέρα στοχασμού και προβληματισμού για το παρόν και το μέλλον της στήριξης του βασικού πυλώνα της Δημοκρατίας, που είναι η Δικαιοσύνη, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ημέρα ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάσης Μακρυγιάννης, αναφερόμενος στις ειδικές συνθήκες που δημιούργησε αρχικά η οικονομική και στη συνέχεια η υγειονομική κρίση.

Ανάλογους προβληματισμούς αλλά και τις ευχές τους προς τους συναδέλφους τους δικηγόρους, έδωσαν ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, ενώ οι βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας, αναφέρθηκαν στην προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ψηφιοποίηση του συστήματος για τη γρηγορότερη και με το σωστότερο τρόπο απονομής της δικαιοσύνης. Τις ευχές του έδωσε επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας που παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία και στην εκδήλωση που ακολούθησε στο ανανεωμένο χώρο εκδηλώσεων του Αγίου Λουκά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση