Μήπως είσαι εσύ ο νικητής της Χριστουγεννιάτικης κλήρωσης του Chicken House; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 07:57 Μήπως είσαι εσύ ο νικητής της Χριστουγεννιάτικης κλήρωσης του Chicken House; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα ηλεκτρικό πατίνι αξίας 500€ έκανε δικό του σήμερα ένας τυχερός πελάτης του Chicken House.
 
Για ακόμη μια χρονιά, ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός του Chicken House είναι εδώ να μοιράσει δώρα που ξεπερνούν τα 5.000€.
 
 
Δείτε την κλήρωση και όλα όσα μας είπε ο ιδιοκτήτης, Γιώργος Σαμανίδης:
 
 
Θα ακολουθήσει η κλήρωση την Κυριακή των Αποκριών για το πολυπόθητο Play Station 5, ενώ το Πάσχα θα κληρωθεί το κορυφαίο κινητό της αγοράς, το iPhone 13 Pro Max.
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα, μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού, ένας τυχερός κερδίζει από ένα κοτόπουλο με σάλτσα και πατάτες!
 
Η οικογένεια του Chicken House σας εύχεται Καλή Χρονιά, με υγεία και με την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις γεύσεις που όλοι έχετε αγαπήσει.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση