Πένθος στην Ομβριακή για τον Αντιστράτηγο Μιλτιάδη Πέτσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 12:03 Πένθος στην Ομβριακή για τον Αντιστράτηγο Μιλτιάδη Πέτσα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Αντιστράτηγος αεροπορίας Στρατού ε.α. Μιλτιάδης Πέτσας.

Τη θλίψη σκόρπισε στην Ομβριακή Δομοκού η αναγγελία θανάτου του Αντιστρατήγου ε.α. Μιλτιάδη Πέτσα σε ηλικία 71 ετών.

Ποιος ήταν
Ο Μιλτιάδης Πέτσας γεννήθηκε 20 Μαΐου του 1952 στην Ομβριακή Δομοκού. Ήταν το δεύτερο κατά σειρά παιδί, από τα πέντε που είχε η οικογένεια.

Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο Ομβριακής και το εξατάξιο γυμνάσιο του Δομοκού.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1975 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού πεζικού.

Υπηρέτησε σε πολλές μονάδες και επιτελικές θέσεις του Πεζικού, στην αεροπορία Στρατού (πρώτο ΤΕΑΣ Στεφανοβίκειο Μαγνησίας). Επίσης υπηρέτησε ως στρατιωτικός ακόλουθος και στην Ινδία.

Ο Μιλτιάδης Πέτσας διακρινόταν για την εντιμότητά του, τον επαγγελματισμό του και πάντοτε είχε προσωπική σχέση με τους στρατιώτες που διοικούσε.

Ήταν παντρεμένος με τη Φωτεινή Ζησκάτα από το Λιτόχωρο, με την οποία δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια με δυο παιδιά. 

Η οικογένεια του Μιλτιάδη Πέτσα κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει και η κηδεία του στον Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονα (Βότση).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μακεδονικής γης που θα τον σκεπάσει.

Η οικογένεια του εκλιπόντος και τα αδέλφια του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση