Εικόνες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 15:00 Εικόνες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία

Μετά από 3 χρόνια, πραγματοποιήθηκε και πάλι στη Λαμία την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της μεγάλης εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα, πλήθος πολιτών κατέκλυσε όλη τη διαδρομή από το 6ο Γυμνάσιο (Πέτρινο), έως τη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωνίδου, όπου κατέληγε η παρέλαση.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών.

Μαζί τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Μιχαήλ Κριτσωτάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές, Γιώργος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, πρώην υπουργοί και βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και των δύο βαθμών, διοικητές σωμάτων ασφαλείας, οργανισμών, εκπρόσωποι φορέων, και φυσικά χιλιάδες κόσμου που όπως σημειώσαμε βρέθηκαν σε όλα τα σημεία της διαδρομής που ακολούθησε η παρέλαση.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την παρέλαση:

 

 

 

Δείτε τη συνέχεια του φωτορεπορτάζ:

Λαμία: Επίσημη δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου (ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση