Ρένα Κουβελιώτη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 20:41 Ρένα Κουβελιώτη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε

Τη στιγμή που η Ρένα Κουβελιώτη δέχεται επίθεση από άνδρα ενώ έκανε ρεπορτάζ, έφερε στο φως τη εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου. Επίθεση δέχτηκε και ο εικονολήπτης της, Δημήτρης Τσίγκας.

Η Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκε στο Λαγονήσι για να κάνει έρευνα για τον Αρτέμη Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις και τη σχέση τους με ένα σφραγισμένο, από την πολεοδομία, οικόπεδο, όπου γίνονται παράνομα επικίνδυνες εργασίες ακόμη και το βράδυ.

Όταν η Ρένα Κουβελιώτη και ο εικονολήπτης Δημήτρης Τσίγκας πήγαν για ρεπορτάζ, άνδρας που βρισκόταν εκεί και έκανε εργασίες, τους επιτέθηκε λεκτικά. Η δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει άδεια για να κάνει οξυγονοκόλληση δίπλα σε ξερά χόρτα.

«Σε κάλεσε κανένας;» ήταν η απάντηση του άνδρα, που ρώτησε «από είναι». Ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και στη συνέχεια πέρασε σε λεκτική επίθεση. «Ρε πάτε στο διάολο, πρέπει να σας δώσω και λογαριασμό» είπε.

Αλλά δεν έμεινε στα λόγια, προχώρησε σε βιαιοπραγία: πρώτα στον εικονολήπτη που διατήρησε την ψυχραιμία του και μετά στη Ρένα Κουβελιώτη, την οποία έπιασε από το δεξί χέρι και της το «γύρισε» με βία, προκαλώντας της τραύμα στην κλείδα και κακώσεις στην αυχενική χώρα!

Η κατάσταση αυτή διαρκεί εδώ και σχεδόν 3,5 χρόνια, όπως είπε η Ρένα Κουβελιώτη στην Τατιάνα Στεφανίδου και οι κάτοικοι έχουν απηυδήσει καθώς στο οικόπεδο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και γίνονται οξυγονοκολλήσεις δίπλα σε πεύκα και ξερά χόρτα, με κίνδυνο να προκληθεί φωτιά!

Στο οικόπεδο αυτό εμφανίστηκε και ο Αρτέμις Σώρρας, ενώ μέρος του νοικιάζεται σε άλλον υποψήφιο της Ελλήνων Συνέλευσις και άλλο μέρος του πρέπει να επιστρέψει στο δήμο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση