Λαμία: Θέλεις να μάθεις τένις; - Οι εγγραφές στον ΦΟΑ ξεκίνησαν!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 07:30 Λαμία: Θέλεις να μάθεις τένις; - Οι εγγραφές στον ΦΟΑ ξεκίνησαν!

Ο εξοπλισμός (ρακέτες, μπαλάκια) και τα πρώτα τέσσερα μαθήματα παρέχονται δωρεάν από τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α. και της Γ.Γ.Α., ξεκινάει η σεζόν για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος του τένις από τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης, με σκοπό να αναδείξει και να προωθήσει τα ταλέντα καθώς και να απασχολήσει ψυχαγωγικά μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν φέτος να ξεκινήσουν μαθήματα τένις δίνοντας μια διέξοδο να αθληθούν σε ανοικτούς χώρους ενισχύοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη με τους έμπειρους και πτυχιούχους προπονητές μας.

Οι εγγραφές ξεκινούν από Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 από τις 18:00 έως 20:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις μας, Ολυμπιονικών & Παπαμαύρου 24 (πίσω από το Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο)

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα παρακάτω:

  • Μίνι τένις (για παιδιά 4-6 ετών)
  • Παιδικά (7-12 ετών)
  • Εφηβικά (13-16 ετών)
  • Προαγωνιστικά
  • Αγωνιστικά
  • Ενηλίκων Αρχαρίων
  • Ενηλίκων Προχωρημένων
  • Πρωινά Τμήματα Ανδρών και Γυναικών

Ο εξοπλισμός (ρακέτες, μπαλάκια) στα πρώτα μαθήματα παρέχεται δωρεάν από τον Όμιλο. Τα 4 πρώτα μαθήματα θα είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνήστε με τους προπονητές μας

Δέσποινα Γιουβάνη  κινητό : 6975202329 πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ
Ιάσωνας Κουμίδης κινητό : 6981148682

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση