Λαμία: Τα παιδιά σας είναι φοιτητές και ανησυχείτε για την ασφάλεια τους; Τώρα υπάρχει λύση!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 10:42 Λαμία: Τα παιδιά σας είναι φοιτητές και ανησυχείτε για την ασφάλεια τους; Τώρα υπάρχει λύση!!!

Οι γονείς τώρα έχουν ένα δικό τους σύμμαχο στην ασφάλεια των παιδιών τους, την «Karavanas Security».

Αν τα παιδιά σας φοιτούν σε μία άλλη πόλη και ανησυχείτε για την ασφάλειά τους, ένα νέο, καινοτόμο και πανεύκολο στη χρήση σύστημα ασφαλείας είναι εδώ για εσάς!

Το νέο αυτό σύστημα συναγερμού είναι ασύρματο και πολύ εύκολο στη μεταφορά και στην εγκατάσταση του.

Το παιδί θα έχει μία εφαρμογή στο κινητό του μέσω της οποίας σε περίπτωση που βρεθεί σε κίνδυνο, θα πατήσει ένα κουμπί και εσείς θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή του θέση στο χάρτη.

Το κόστος του πακέτου ξεκινάει από τα € 350 πλέον Φ.Π.Α και δε θα χρειαστεί να κάνετε κανένα επιπλέον έξοδο εγκατάστασης.

Μία οικονομική και έξυπνη λύση για παιδιά, ηλικιωμένους και όποιον θέλει να έχει τον πραγματικό έλεγχο της περιουσίας του και των αγαπημένων του προσώπων.

Μία επίσκεψη από το κατάστημα της «Karavanas Security», στο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, θα σας δώσει απαντήσεις για όποια απορία έχετε. Μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες του νέου συστήματος ασφαλείας και να μάθετε πολλές έξυπνες λύσεις για να νιώθετε πάντα ασφαλείς στο χώρο σας.

Καλέστε στο 22310 47276 και ζητήστε πληροφορίες από τους ειδικούς στην ασφάλεια!

Εάν πραγματικά θέλετε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια, πάντα και παντού, ενημερωθείτε για τα νέα πακέτα προσφορών για κάμερες και συναγερμό, από την «Karavanas Security», την Νο1 εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ασφάλειας στη Λαμία, με 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της φύλαξης.

Σας περιμένουμε στο νέο μας ανανεωμένο χώρο για να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις για την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Karavanas Security
Υπηρεσίες και προϊόντα Ασφάλειας
Σ.Σ Λιανοκλαδίου, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 47276, 6936629523
Facebook: Karavanas Security
Instagram: Karavanas Security

Website: alarmsystems1.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση