Οικονόμου για Κολωνό: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση με όχημα χυδαίους υπαινιγμούς - Κατάντια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 13:14 Οικονόμου για Κολωνό: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση με όχημα χυδαίους υπαινιγμούς - Κατάντια!

Τι είπε για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των 213 που ζητά η αντιπολίτευση.

Για την υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο και τις πολιτικές προεκτάσεις που έχει πάρει ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Για την υπόθεση είπε ότι «η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη αυτά τα φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα. Η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της έχει στη διάθεσή της νομοθετικά εργαλεία και αυστηρότερες ποινές. Θα μεριμνήσουμε για την τύχη του 12χρονου παιδιού και των υπολοίπων».

Ο κ. Οικονόμου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση με όχημα την αθλιότητα και τους χυδαίους υπαινιγμούς για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Μόνο μια λέξη έχω να πω: Κατάντια!»

Για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των 213 που ζητά η αντιπολίτευση είπε: «Αυτό που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι κατάντια. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΛΑΣ και η δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Είναι κατάντια να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι μπορεί η κυβέρνηση να παρακινήσει τον οποιοδήποτε λειτουργό να συγκαλύψει το όνομα ενός βιαστή. Κατάντια!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση