Λαμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 11:41 Λαμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Δείτε εικόνες από την παρέλαση των σχολείων όλων των βαθμίδων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού και άλλων φορέων.

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, η Λαμία, η Φθιώτιδα και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, γιόρτασαν τη μεγάλη εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Μετά από αρκετούς περιορισμούς και μέτρα κατά της πανδημίας, ο εορτασμός και ειδικά η παρέλαση, ελάχιστα θύμιζε τις δύσκολες περιόδους που πέρασαν. Η φετινή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, καθώς προστέθηκαν πολυπληθή τμήματα από τα Σώματα Ασφαλείας και ο κόσμος όπως πάντα γέμισε από άκρη σε άκρη τους δρόμους για να την παρακολουθήσει από κοντά.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών.

Στην εξέδρα των επισήμων μαζί τους ήταν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Μιχαήλ Κριτσωτάκης, εκπρόσωποι κομμάτων, αυτοδιοικητικοί και των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, διοικητές σωμάτων ασφαλείας, οργανισμών, εκπρόσωποι φορέων, πρώην υπουργοί και βουλευτές, και φυσικά χιλιάδες κόσμου που όπως σημειώσαμε βρέθηκαν σε όλα τα σημεία της διαδρομής που ακολούθησε η παρέλαση.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την παρέλαση:

(Για τις φωτογραφίες από τα Δημοτικά Σχολεία ΕΔΩ)

(Για τις φωτογραφίες από τα Γυμνάσια ΕΔΩ)

(Για τις φωτογραφίες από τα Λύκεια ΕΔΩ)

(Φωτογραφίες από την παρέλαση Σωματείων, Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού ΕΔΩ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση