Λαμία: Γνωρίστε το νέο Γυναικολογικό ιατρείο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 08:10 Λαμία: Γνωρίστε το νέο Γυναικολογικό ιατρείο της πόλης

Ο Λαμιώτης ιατρός Dr. Μάρας Αθανάσιος MD, MSc Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, άνοιξε το νέο Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο στο κέντρο της πόλης, στην οδό Δροσοπούλου 13, στο 2ο Όροφο.

Δημιούργησε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, όπου η όμορφη και σύγχρονη αισθητική συνδυάζονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας για τις γυναίκες, προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ιατρείο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
2231025038
6944467198

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Dr. Μάρας Αθανάσιος MD,MSc Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Instagram: marasath_obgyn

«Η δημιουργία ενός δικού μου χώρου, αφιερωμένου στην εξυπηρέτηση των γυναικών ασθενών, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα.

Δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς μου και ιδίως της γυναίκας μου, που ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Αρχιτέκτονα Χριστίνα Βασιλοπούλου, που σχεδίασε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο.

Τέλος, δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να παρέχω την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε γυναίκα που θα περάσει την πόρτα του ιατρείου μου..», δηλώνει ο γιατρός στο LamiaReport.

Ποιος είναι

Ο Αθανάσιος Μάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης όπου επέτυχε μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησε η εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ως Ιατρός στο ΚΕΥΠ Λαμίας και της Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Π.Ι.Μοσχοχωρίου.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδίκευση του στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γ.Ν.Ε. ''ΘΡΙΑΣΙΟ'' και την ολοκλήρωσε στο Γ.Ν.Μ. ''ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ''.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του Ε.Κ.Π.Α. ''Παθολογία της Κύησης''.

Εργάστηκε ως Επιμελητής Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στο Κ.Υ. Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Είναι παντρεμένος με την Παιδίατρο - Νεογνολόγο Γεωργιάδου Πετρούλα και έχουν δύο κόρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση