Λαμία: Γνώρισε το νέο ιδιαίτερο κατάστημα ρούχων της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 07:53 Λαμία: Γνώρισε το νέο ιδιαίτερο κατάστημα ρούχων της πόλης!

Στην πόλη μας άνοιξε ένα νέο κατάστημα ρούχων και ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών.

Το Fitting House διακρίνεται από την ιδιαίτερη διακόσμηση του, που συνδυάζει μοντέρνα και κλασσικά στοιχεία με μια προσωπική πινελιά. Στο νέο κατάστημα ρούχων η εμπειρία του shopping αναβαθμίζεται αισθητά, αφού κάνοντας τα ψώνια σου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου.

Η γωνία της Υψηλάντη 38 αλλάζει, γεμίζει φως, στυλ και άποψη.

Στο Fitting House θα βρεις ρούχα για όλες τις ώρες και σε πολλά διαφορετικά στυλ.

Από την είσοδο κιόλας του καταστήματος καταλαβαίνεις πως αυτό το κατάστημα έχει έρθει για να ξεπεράσει τις συνηθισμένες προσδοκίες των πελατών.

Ένας χώρος που έχει σχεδιαστεί με πολλή φροντίδα σε περιμένει για να απολαύσεις τις αγορές σου περισσότερο από ποτέ. Η πέτρα και το ξύλο αγκαλιάζουν το χώρο με τρόπο μοναδικό ενώ οι τοίχοι κοσμούνται με καθρέφτες που θα αναδείξουν ακόμα καλύτερα τις ενδυματολογικές σου επιλογές.

Ακόμα στο Fitting House θα βρεις ιδιαίτερες τσάντες από δέρμα, ζώνες για να προσθέσεις μία ακόμα στυλάτη λεπτομέρεια στο ντύσιμό σου και καπέλα που θα αναδείξουν στην αισθητική σου.

Ρούχα για όλες τις περιστάσεις, συλλογή από πολλά jeans, εντυπωσιακά t-shirts, μοναδικά φορέματα και πολλές ακόμα επιλογές για σικ εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας. 

Το Fitting House άνοιξε και σε περιμένει να το γνωρίσεις!

Fitting House
Concept Store
Υψηλάντου 38, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231037327

Instagram:
 Fitting House

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση