Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Η κοινωνική ευαισθησία δεν έχει χρώματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 11:19 Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Η κοινωνική ευαισθησία δεν έχει χρώματα

Το δικό της μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στέλνει η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου.

Από την ανάρτησή της στο Facebook:

«Η κοινωνική ευαισθησία δεν έχει χρώματα, δεν είναι «αριστερή» ή «δεξιά». Κανένας πολιτικός χώρος δεν έχει το μονοπώλιο στα κοινωνικά ζητήματα. Είναι καθήκον όσων ασχολούμαστε με την πολιτική να αγωνιζόμαστε για τα εργασιακά δικαιώματα, για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίες, για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες δουλειές.

Για κάποιους η επιχειρηματικότητα, οι επενδύσεις και η ανάπτυξη είναι απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα.

Στο δικό μας αξιακό κώδικα η στήριξη της επιχειρηματικότητας συνυπάρχει της στήριξης για τα δικαιώματα των εργαζομένων και παλεύουμε και για τα δύο. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο».

Καλή Πρωτομαγιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση