Εκδήλωση για τις γυναίκες κάνει σήμερα Πέμπτη ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 08:00 Εκδήλωση για τις γυναίκες κάνει σήμερα Πέμπτη ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Σήμερα Πέμπτη (11/5) στις 8:30'  το βράδυ ο Γιώργος Κοτρωνιάς θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τις γυναίκες στο "The blind pig", Λυκούργου 4, στη Λαμία.

.................................................................................................................

Συνεχίζει τις επισκέψεις και τις συναντήσεις ο Γιώργος Κοτρωνιάς.

Δραστηριότητες προεκλογικής περιόδου του βουλευτή Γιώργου Κοτρωνιά και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 πραγματοποίησε τις παρακάτω επισκέψεις και συναντήσεις :

Παρουσία στον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.


Παρουσία στην ορκωμοσία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια το σπίτι», στο Δημαρχείο Λαμίας.


Παρουσία στην ψυχαγωγική-εκπαιδευτική-περιβαλλοντική δράση «Το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης», στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Λαμιέων.


Συνάντηση και συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου, στα γραφεία του Συλλόγου.


Συνάντηση και συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, στα γραφεία του Συλλόγου.

Επίσης το πρωί της Τρίτης (9/2) ο Γιώργος Κοτρωνιάς παραβρέθηκε στη γιορτή που έκανε ο Σύλλογος Ραδιοταξί Λαμίας, την ημέρα του προστάτη τους Αγίου Χριστοφόρου.

Μετά μαζί με το προεδρείο συζητήσαμε τα προβλήματα του κλάδου τους και υποσχέθηκα να είμαι αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Τέλος την Τρίτη (9/5) ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, όπου ενημερώθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου στη Φθιώτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση