Νίκος Πάπουτσας: «Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 08:03 Νίκος Πάπουτσας: «Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μιλάει στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για τη Φθιώτιδα την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στον ιστορικό χώρο του Γοργοπόταμου συναντήσαμε τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Πάπουτσα λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής.

Η πρώτη προτεραιότητα της επόμενης ημέρας από το νέο πολιτικό προσωπικό του νομού πρέπει να είναι η ανάπτυξη της Φθιώτιδας, τονίζει μεταξύ άλλων ο Νίκος Πάπουτσας, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις. Ήμουν νιος και γέρασα...Όλοι μαζί να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να δούμε την ανάπτυξη της Φθιώτιδας. να παραμερίσουμε τα κομματικά συμφέροντα και βάλουμε πάνω απ΄όλα τον τόπο μας. Πρέπει να αγαπάς τον τόπο σου για να μπορέσεις να προσφέρεις σε αυτόν...», λέει στο LamiaReport, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση