Η «INOXAL by ETEM» σας προσκαλεί στη Lamia Expo 2023 για να γνωριστείτε στη Job Day!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 09:30 Η «INOXAL by ETEM» σας προσκαλεί στη Lamia Expo 2023 για να γνωριστείτε στη Job Day!

«INOXAL by ETEM»: Η εταιρεία από τη Λαμία που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση καινοτόμων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, συμμετέχει στο πρώτο #JobDay Lamia Expo 2023 Powered by skywalker.gr, το Σάββατο 17 Ιουνίου!

Η «INOXAL by ETEM» συμμετέχει φέτος στο πρώτο #JobDay όπου θα διεξαχθεί στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Η εταιρεία θέλοντας να ενισχύσει την αγορά εργασίας της τοπικής κοινωνίας δίνει το παρόν φέτος στο πρώτο event όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00 - 15:00. Tα εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος Ανθρωπίνου δυναμικού της «INOXAL by ETEM» θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν και να γνωριστούν με τους υποψηφίους.

Η «INOXAL by ETEM» είναι μια πρωτοπόρα και σύγχρονη βιομηχανική εταιρεία, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση καινοτόμων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Εδώ και 30 χρόνια, τηρώντας διαρκώς τα κριτήρια υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, η εταιρεία έχει κερδίσει μια σπουδαία θέση τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά.

Οι αναβαθμισμένες λύσεις αποτελούν ιδανική επιλογή για κτίρια φιλικά προς το περιβάλλον που χαρακτηρίζονται από υψηλές ενεργειακές επιδόσεις, ενώ η άριστης ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης εγγυώνται το καλύτερο και πιο παραγωγικό αποτέλεσμα σε όλο το φάσμα του κύκλου ζωής των προϊόντων.

www.inoxal.gr

Κεντρικές εγκαταστάσεις & Παραγωγή: 7ο ΧΛΜ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας.

Εκθεσιακός χώρος: Λεωφόρος Κηφισίας 118 Μαρούσι, Αττική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση