Λαμία: Σπούδασε με προνομιακά δίδακτρα στα Νέα Τμήματα 2023 - 2024 στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 08:37 Λαμία: Σπούδασε με προνομιακά δίδακτρα στα Νέα Τμήματα 2023 - 2024  στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος!

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος στη ΛΑΜΙΑ σας περιμένει για μια συναρπαστική, μοναδική εμπειρία  με υψηλούς στόχους, διακρίσεις, με μια ομάδα που κύριο μέλημα της είναι να παρέχει στους πρωταγωνιστές της με τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες τα θεμέλια για μια πολλά  υποσχόμενη  εκπαιδευτική και επαγγελματική ανέλιξη, μια εξασφάλιση για το μέλλον!

Σπουδές στα πιο σύγχρονα επαγγέλματα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση επιλέγοντας ανάμεσα σε 90 ειδικότητες από 12 τομείς σπουδών, όπως: Τουρισμός - Γαστρονομία, Ομορφιά - Μόδα, Υγεία - Πρόνοια, ΕκπαίδευσηΛογιστική - Διοίκηση, Νέες Τεχνολογίες, Επικοινωνία ΜΜΕ, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Πληροφορική, ΜηχανολογίαΥποδομέςΑθλητισμός.

Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος:

  • Απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση με αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών και ένα ισχυρό κρατικό Δίπλωμα.
     
  • Υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.
     
  • Υπερσύγχρονα εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα, αμφιθέατρα και αίθουσες με οπτικοακουστικά μέσα.
     
  • Σύγχρονη πλατφόρμα για on line επιπλέον μαθήματα – σεμινάρια και ψηφιακή τάξη e-class με πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλους του σπουδαστές.
     
  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης  με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
     
  • Ετήσιο ημερολόγιο δράσεων, ημερίδες, συνέδρια και συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς με αυταπόδεικτο όφελος για όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους.
     
  • Γραφείο σταδιοδρομίας που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους σπουδαστές και τους αποφοίτους.

o   Εξασφάλιση 100% στους απόφοιτους μας Πρακτική Άσκηση σε συνεργαζόμενες εταιρείες οργανώνοντας Ημέρες Καριέρας.

o   Επαγγελματική αποκατάσταση με παροχή σημαντικής βοήθειας στην εύρεση εργασίας, διασύνδεση των αποφοίτων μας σε όσο χρόνο χρειαστεί και μετά την αποφοίτηση τους με πλήθος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής για σύνταξη Βιογραφικού και διαχείριση συνέντευξης.

Πληροφορίες - Εγγραφές
Διεύθυνση: Αθηνών 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500
Email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος
Instagram: thessalikoiek

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση