Η Lidl Ελλάς για τέταρτη συνεχή χρονιά στο πλευρό ευάλωτων οικογενειών με προϊόντα συνολικής αξίας 400.000€

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 11:09 Η Lidl Ελλάς για τέταρτη συνεχή χρονιά στο πλευρό ευάλωτων οικογενειών με προϊόντα συνολικής αξίας 400.000€

Καλύπτει τις βασικές ανάγκες 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς και τις λειτουργικές ανάγκες του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Τοποθετώντας την κοινωνική προσφορά στο επίκεντρο των δράσεών της και με στόχο την ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας, η Lidl Ελλάς ανακοινώνει τη συνέχιση της πρωτοβουλίας «Συνέργεια Προσφοράς και Αγάπης», διευρύνοντας τη συνεργασία της με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για ακόμη μία χρονιά.Με την ολοκλήρωση της φετινής συνεργασίας, η Lidl Ελλάς θα έχει προσφέρει συνολικά προϊόντα αξίας 400.000€ για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με προτεραιότητα τη βιωσιμότητα της τοπικής κοινωνίας, οι τρεις φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση. Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο της προσφοράς της στο έργο του Δικτύου, προχωράει αποφασιστικά στη συνέχιση της δωρεάς τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά., συνολικής αξίας 100.000€ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Τα προϊόντα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α., συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς και των λειτουργικών αναγκών του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

«Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε με πράξεις δίπλα στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας, στηρίζοντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την κοινωνία.Φροντίζουμε να κρατάμε το βήμα μας σταθερό, με την αγωνία να μην αφήσουμε καμία και κανέναν πίσω. Γι’ αυτό και επενδύουμε στους πολύτιμους συνοδοιπόρους μας για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

«H συνέχιση της συνεργασίας του Κ.Υ.Α.Δ.Α. με τη Lidl Ελλάς και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής μας γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη. Είναι μία συνεργασία που δημιουργήθηκε με πρόταγμα την αλληλεγγύη και προσθέτει αξία στην κοινωνική μας αποστολή. Μαζί θα συνεχίσουμε για έναν ακόμη χρόνο να στηρίζουμε έμπρακτα ευάλωτα νοικοκυριά και μέσα από την κοινή μας δράση να βελτιώνουμε ουσιαστικά την καθημερινότητά τους», δήλωσε η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. κα Μελίνα Δασκαλάκη.

«Μία συνέργεια και μία συνένωση δυνάμεων η οποία όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε πολύτιμη ανακούφιση και βοήθεια σε εκατοντάδες οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας και ευχαριστούμε τόσο τη Lidl Ελλάς όσο και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α για την άριστη συνεργασία», ανέφερε ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Νικόλαος Πέντζος.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/user/lidlhellas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση