Λαμία: Επαγγελματική συγκομιδή καρποφόρων «Ζάρδας» - Εύκολα, γρήγορα και με αγάπη προς τα δέντρα σας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 07:50 Λαμία: Επαγγελματική συγκομιδή καρποφόρων «Ζάρδας» - Εύκολα, γρήγορα και με αγάπη προς τα δέντρα σας

Το μηχάνημα της εταιρείας «Ζάρδας», στην Ανθήλη, σας εγγυάται άμεση και ασφαλή συγκομιδή!

Η εταιρεία «Ζάρδας» φροντίζει τα δέντρα σας, κάνοντας τη συγκομιδή τους να μοιάζει "παιχνιδάκι".

Η επαγγελματική συγκομιδή των καρποφόρων δέντρων γίνεται με το νέο μοντέλο TORNADO Berardunucci.

Η ευελιξία του βραχίονα επιτρέπει τη λειτουργία σε κάθε τύπο φυτών: νέων, ενηλίκων ή αιωνόβιων και σε οποιοδήποτε είδος καλλιέργειας (εντατική, παραδοσιακή κ.λπ.).

Όλοι οι χειρισμοί και οι κινήσεις εκτελούνται με τηλεχειριστήριο.

Δείτε βίντεο με τον Γιάννη Ζάρδα να χειρίζεται το TORNADO Berardunucci:

Η δονούμενη κεφαλή επιτρέπει υψηλή απόδοση συγκομιδής με αποφυγή κάθε είδους ζημιάς στο φλοιό, τον κορμό και στα κλαδιά του δέντρου.

Το δονητικό μηχάνημα διαθέτει πολλαπλά επίπεδα έντασης, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση των δέντρων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.

Για να γλιτώσετε χρόνο, αλλά και να έχετε έναν άφθαρτο καρπό, επικοινωνήστε με την εταιρεία «Ζάρδας», στο τηλέφωνο: 6978085096

Επαγγελματική συγκομιδή καρποφόρων «Ζάρδας»
Υπεύθυνος: Γιάννης Ζάρδας
Ανθήλη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978085096
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: ΖΑΡΔΑΣ-Επαγγελματική Συγκομιδή Καρποφόρων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση