Λαμία: Ξέρεις πού θα βρεις το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην πόλη;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:26 Λαμία: Ξέρεις πού θα βρεις το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην πόλη;

Στο φωτογραφείο «Evans pap», το μοναδικό στη Λαμία με θεματικά δωμάτια, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αναζητάτε ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο να διαρκεί για... πάντα; Τι καλύτερο από μία φωτογραφία, με την οικογένεια και τους φίλους σας, για να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις σας!

Πόσο μάλλον αν αυτή η φωτογραφία έχει αποτυπωθεί στο κατάλληλο σκηνικό!

Το φωτογραφείο «Evans pap» σας προσφέρει δημιουργικές φωτογραφίες, με πρωτότυπες ιδέες και περιεχόμενο.

Ελάτε να γνωρίσετε το νέο θεματικό δωμάτιο με άρωμα... Χριστουγέννων φυσικά!

Θα μαγευτείτε από τη γιορτινή ατμόσφαιρα με gingerbread house - cookies και όλο το Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Μπορείτε να φωτογραφηθείτε με τα μωράκια σας, την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους.

Ντυθείτε µε το αγαπημένο σας γιορτινό ένδυμα, φορέστε το καλύτερο χαµόγελό σας και απολαύστε απίθανες φωτογραφίες στα θεματικά δωµάτια... Ανεξαρτήτως ηλικίας!

Είτε είσαι άτακτος, είτε καλός, το selfie museum είναι ανοιχτό σε όλους όσους αγαπούν τον κόσµο της φωτογραφίας!

Υπάρχουν 4 διαφορετικά θεµατικά δωµάτια, για να επιλέξετε το αγαπημένο σας!

Αναβαθµίστε τα social media µε τα εντυπωσιακά σκηνικά µας. Υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης polaroid.

Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις δικές σας συσκευές φωτογράφησης και να τραβήξετε όσες φωτογραφίες εσεις επιθυµείτε στα γεµάτα φαντασία και δηµιουργικότητα θεµατικά δωµάτια του φωτογραφείου «Evans pap».

Η υπηρεσία προσφέρετε µε µόλις 5€ ανά άτοµο και υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφισης από επαγγελµατία φωτογράφο +10€.

Ʃας προσκαλούµε να ζήσετε στιγµές διασκέδασης και γέλιου, δημιουργώντας παράλληλα όµορφες αναµνήσεις µε τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Ο φωτογράφος Ευάγγελος Παπαευσταθίου αναλαµβάνει επίσης να καλύψει φωτογραφικά γάµους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, πάρτι, αλλά και κάθε στιγµή της ζωής σας, που θέλετε να σας µείνει αξέχαστη.

Στόχος µας είναι να δώσουμε ένα ξεχωριστό χρώµα, καθώς και απαράμιλλη λάµψη σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, µε ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών και υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Φωτογραφείο «Evans pap»
Υπεύθυνος - Φωτογράφος: Ευάγγελος Παπαευσταθίου
Αγ. Νικολάου 6 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231031329
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.evans-pap.com
Instagram: evans_pap
Facebook: Evans Papaefstathiou

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση