Λαμία: Τα Χριστούγεννα έρχονται με ένα μοναδικό event και μεγάλες προσφορές στο Πολυκατάστημα "POLITIKOS"!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 08:34 Λαμία: Τα Χριστούγεννα έρχονται με ένα μοναδικό event και μεγάλες προσφορές στο Πολυκατάστημα "POLITIKOS"!

Mία εντυπωσιακή εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”, αυτό το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 12:00.

Η διοίκηση κι οι εργαζόμενοι του Πολυκαταστήματος, σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους και να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων με Κεράσματα, Face Painting, Μπαλονοκατασκευές, Γράμμα στον Αϊ Βασίλη, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, Μπαλόνια και ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

…και θυμηθείτε να πάρετε μέρος στην Κλήρωση για ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 200€, η οποία εξαργυρώνεται σε αγορές από το παιδικό τμήμα.

Η διαδικασία είναι απλή. Με κάθε αγορά άνω των 30€, που θα κάνετε στις 23 & 24/12 στο παιδικό τμήμα, παίρνετε ένα κουπόνι συμμετοχής στο οποίο συμπληρώνεται τα στοιχεία σας και το ρίχνετε στο ειδικό κουτί της κλήρωσης που θα βρίσκεται στο ταμείο του 3ου ορόφου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/12, στις 17:30 και ο τυχερός νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για να παραλάβει τη Δωροεπιταγή των 200€.

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 300 Κορυφαία Fashion Brands, διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ, εσωρούχων, ειδών σπιτιού, αθλητικών ειδών και καλλυντικών.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις πιο συναρπαστικές ιδέες, για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Το Πολυκατάστημα θα παραμείνει Ανοιχτά την Κυριακή 24 & Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, 11:00 – 18:00.

Πολυκατάστημα "POLITIKOS"
Ο αγαπημένος μας γιορτινός προορισμός!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. Κέντρο: 22310 38604
e-shop:
politikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση