Λαμία: Καλώς ήρθατε στην ALMA!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 08:10 Λαμία: Καλώς ήρθατε στην ALMA!

Εδώ και ένα χρόνο μία νέα άφιξη στο χώρο της εστίασης έχει γίνει talk of the town και εμείς ξέρουμε το λόγο!

Το Alma Cucina e Barra, είναι ένα εστιατόριο μπαρ με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό αλλά και μια πλούσια λίστα κρασιών και ποτών που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Πάμε να το γνωρίσουμε...

Ούτε πεντακόσια μέτρα από το κέντρο της Λαμίας και πάνω στον κεντρικό δρόμο της Παπαποστόλου και συγκεκριμένα στον αριθμό 21 ένα παλιό πέτρινο σπίτι μεταμορφώθηκε στο εστιατόριο μπαρ Alma Cucina e Barra, ένα πολύ όμορφο, ζεστό και άνετο χώρο.

Εκεί οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Θωμάς και Νίκος, θα σας καλωσορίσουν και θα φροντίσουν η επίσκεψη σας να γίνει μια απολαυστική εμπειρία

Η ομάδα της κουζίνας, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην απλότητα των γεύσεων, συνδυάζει τα τοπικά προϊόντα, τη βιωσιμότητα και το zero waste για τη δημιουργία ενός μικρού αλλα περιεκτικού και νόστιμου μενού, το οποίο αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο υπεύθυνος του μπαρ θα φροντίσει να συνδυάσει το κάθε σας γεύμα με το κατάλληλο κρασί ή ποτό ή και κοκτέιλ από την μεγάλη και ενημερωμένη γκάμα του εστιατορίου. Μάλιστα η λίστα κρασιών έχει δημιουργηθεί βάση του τοπικού αμπελώνα γνωρίζοντας στους κατοίκους της περιοχής αλλά και των ξένων επισκεπτών τη δυναμική και την άριστη δουλειά των οινοποιών από τον Δομοκό, την Αταλάντη, τον Πολύδροσο.

Υπάρχει και η δυνατότητα του bring your own bottle (φέρε το δικό σου μπουκάλι) για τους καλεσμένους που θέλουν να απολαύσουν συγκεκριμένες φιάλες εκτός λίστας με την παρέα τους.

Εκτός από την άνετη σάλα που πλαισιώνει την ξυλόσομπα υπάρχει πάντα η επιλογή του μεγάλου μπαρ! Οι καλεσμένοι μπορούν να συνδυάσουν το ποτό τους με ένα πιάτο από το μενού και να απολαύσουν τον μπαρτεντερ να δημιουργεί κοκτέιλ! Φυσικά η υπέροχη βεράντα είναι πάντα εκεί για τα ζεστά μεσημέρια!

Επισκέπτες από άλλες περιοχές ενθουσιάζονται με την πρώτη τους επαφή με τον χώρο και την εμπειρία που προσφέρει, αφού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από γνωστά εστιατόρια της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Αυτό που τους προκαλεί ακόμη πιο ευχάριστη έκπληξη είναι οι χαμηλές τιμές!

Ο όμορφος χώρος της Άλμα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως party εταιριών, συλλόγων, θεατρικών και μουσικών ομάδων, πάρτυ γενεθλίων έως και τραπέζια γάμων και βαφτίσεων έχουν πραγματοποιηθεί στην Άλμα με επιτυχία. 

Η Άλμα είναι κοντά σας από Δευτέρα μέχρι Σάββατο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ δυνατές μουσικές ξεσηκώνουν τους καλεσμένους.

Ακολουθήστε τους σε Facebook & Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για το μενού και τα events.

Κάντε την κράτηση σας άμεσα!

Alma Cucina e Barra
Εστιατόριο Μπαρ
Παπαποστόλου 21, Λαμία

Tηλ. επικοινωνίας 2231022230


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση