Λαμία: Κούρεμα - Υγεία - Καθαριότητα - Ομορφιά - Διατροφή... Τα πάντα για τον σκύλο σας μόνο στο GNTD!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 08:22 Λαμία: Κούρεμα - Υγεία - Καθαριότητα - Ομορφιά - Διατροφή... Τα πάντα για τον σκύλο σας μόνο στο GNTD!

Οι τριχωτοί, τετράποδοι φίλοι σας, βρίσκονται στα καλύτερα χέρια!!!

Το κομμωτήριο σκύλων GNTD δημιουργήθηκε στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Κωνσταντινουπόλεως 55β, στη Λαμία, σε έναν άνετο και ευχάριστο χώρο, με κριτήριο την αγάπη και το σεβασμό προς τους πελάτες και τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

Στο χώρο προσφέρονται υπηρεσίες κουρέματος, μπάνιου, αφαίρεσης νεκρής τρίχας, καθαρισμού αδένων και οδοντοστοιχίας, κόψιμο νυχιών και όλα αυτά χωρίς αναισθησία με προσοχή και αγάπη για το κατοικίδιο σας.

Κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού έχετε δυνατότητα να απολαύσετε το καφεδάκι σας στον χώρο, να αφήσετε το κατοικίδιο και να κάνετε τις δουλειές σας μέχρι το τέλος της περιποίησης και να έρθετε να το παραλάβετε.

Επίσης στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένες τροφές σε οικονομική τιμή, κατάλληλες για την καλή υγεία του οργανισμού και του τριχώματος του αγαπημένου σας φίλου.

Στο GNTD θα βρείτε τροφές ακόμα και για σκύλους με αλλεργίες ή που ταλαιπωρούνται από απώλεια τριχώματος.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα υγιεινής και αξεσουάρ από κορυφαίες εταιρείες όπως σαμπουάν, αρώματα χτένες, αμπούλες, αντιπαρασιτικά, κρεβατάκια, ρουχαλάκια για στυλ και ζεστασιά και φυσικά λουράκια για ξεκούραστες βόλτες. 

Σε όλα μας τα προϊόντα δίνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων γιατί είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο GNTD και δώστε στα αγαπημένα σας σκυλάκια τη φροντίδα που τους αξίζει!

GNTD Κομμωτήριο Σκύλων
Γιώργος Βάρσος
Τηλ. επικοινωνίας: 6976514639
Κωνσταντινουπόλεως 55β
Facebook
:
GNTD Κομμωτήριο Σκύλων
Instagram: gntd_kommotirio_skilon
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση