Λαμία: Εγκαίνια για το νέο Νεφρολογικό Κέντρο Αιμοκάθαρσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 08:46 Λαμία: Εγκαίνια για το νέο Νεφρολογικό Κέντρο Αιμοκάθαρσης

Το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Αιμοδιύλησης στην πόλη άνοιξε τις πόρτες του και αποτελεί πρότυπο στη φροντίδα των ασθενών με νεφρική νόσο, αφού μπορεί και προσφέρει εξειδικευμένη προσέγγιση με υψηλού επιπέδου τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΝΕΚΑΛ, στεγάζεται στην οδό Γεωργίου Γεννηματά 15, στην είσοδος της Λαμίας και παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα ασφαλές, άνετο και φιλικό περιβάλλον παραμονής και θεραπείας.

Ελάτε να γνωρίσετε τη νέα μονάδα και τους ανθρώπους της την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 12:30' το μεσημέρι στα εγκαίνια του κέντρου, μία νέα προσθήκη που σίγουρα έλειπε από την πόλη μας και θα μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου Νεφρολογικού Κέντρου μοναδική δέσμευση αποτελούν: η λειτουργικότητα και η ασφάλεια των ασθενών.

Η Μονάδα παρέχει όλες τις σύγχρονες μεθόδους υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας τόσο απλή αιμοκάθαρση όσο και On-Line αιμοδιαδιήθηση. Για την εφαρμογή αυτών των θεραπειών χρησιμοποιούνται 23 υπερσύγχρονα ολοκαίνουργια μηχανήματα αιμοκάθαρσης τελευταίας τεχνολογίας του οίκου Gambro Dasco S. PA., δύο εξ’αυτών αποκλειστικά για οροθετικούς.

Επίσης υποστηρίζεται ολοκαίνουργιο σύστημα αντίστροφης όσμωσης online.

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας στην ΝΕΚΑΛ και κλείστε τις συνεδρίες σας!

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
Γεννηματά Γ. 15, Λαμία
Τηλ. 22312 31111
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.nekal.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση