Λαμία: -50% σε όλα τα είδη στο "Fliokas Shoes"!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 07:22 Λαμία: -50% σε όλα τα είδη στο "Fliokas Shoes"!

Η εποχή των εκπτώσεων είναι εδώ και το κατάστημα «FLIOKAS» φέρνει μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!  Με έκπτωση -50% σε όλα τα είδη του,  γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της μόδας και της άνεσης.

Από τις κλασικές γόβες μέχρι τα αθλητικά παπούτσια και τα casual sneakers, το κατάστημα «FLIOKAS» διαθέτει μια ευρεία γκάμα σχεδίων και στυλ για κάθε προσωπικό γούστο και ανάγκη.

Είτε ψάχνετε για το τέλειο ζευγάρι παπουτσιών για το γραφείο, τις βόλτες σας στην πόλη ή ακόμα και για το επόμενο αθλητικό σας εγχείρημα, αυτή η προσφορά κάνει εύκολη την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας χωρίς να επηρεαστεί ο προϋπολογισμός σας.

Στον πεζόδρομο, Βύρωνος 8, στη Λαμία, στο κατάστημα «FLIOKAS» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επώνυμων δερμάτινων υποδημάτων, με άνεση στο βάδισμα και στη σωστή τιμή. Και σε συνδυασμό με την τρέχουσα έκπτωση, η σωστή τιμή γίνεται απίθανη!!!

Βρείτε επώνυμα αντρικά και γυναικεία υποδήματα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Fliokas Shoes
Bύρωνος 8, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231032519,

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eshop: fliokas.gr

Facebook: Fliokas and more
Instagram: fliokas_and_more

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση