Συνέχεια δράσεων για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:47 Συνέχεια δράσεων για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Μετά την περιβαλλοντική επίσκεψη στην Παύλιανη Φθιώτιδας,την Πέμπτη 25 Απριλίου οι ωφελούμενοι,το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο ιδιοκτήτης του ΚΔΑΠ κ.Παναγιώτης Παπαδήμας σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων -φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας κ. Παναγιώτη Αγγελάκη, επισκέφτηκαν τη Μονή Αγάθωνος και συμμετείχαν με ευλάβεια στην παράκληση.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Αστεροσχολείο Υπάτης και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο κ. Π. Κουτσούμπα για τη δράση του σχολείου συνοδευόμενοι από την πρόεδρο της κοινότητας κ. Βασιλική Παπανάγνου και τηνεντεταλμένη σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Υπάτης κ. Μαρία Ξηρομερίτη. Στην πλατεία του χωριού οι παραπάνω κυρίες πρόσφεραν πλούσια εδέσματα και ευχαρίστησαν όλους τους ωφελούμενους και το προσωπικό του ΚΔΑΠ για την επίσκεψη αυτή, ανταλλάσσοντας ευχές για καλό Πάσχα.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μετέβησαν στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Λαμίας, όπου τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, προσφέροντάς τους παράλληλα και πασχαλινά κεράσματα. Η υποδοχή τόσο από τους εκπαιδευτικούς του ειδικού σχολείου όσο και από τους μαθητές ήταν θερμή και εγκάρδια.

Οι ωφελούμενοι, του προσωπικό και ο ιδιοκτήτης του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ εύχονται σε όλους χαρούμενες και όμορφες πασχαλινές ημέρες, με υγεία και αγάπη!

ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658 - Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.prosbasis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση