Δείτε ποιος κέρδισε το Opel Corsa στα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 08:45 Δείτε ποιος κέρδισε το Opel Corsa στα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ο Μιλτιάδης Αντωνόπουλος είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το Opel Corsa στα φετινά "Δώρα Ψυχής".

Ο τυχερός λαχνός έχει το Νο 4203 και τον τράβηξε ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος στην κλήρωση που έγινε ενώπιον της Συμβολαιογράφου κας Τσιγκόλη στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", όπου γίνεται κάθε χρόνο η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά "Δώρα Ψυχής" από το "Συν στον Άνθρωπο".

Και φέτος ο κόσμος στήριξε το έργο του Συλλόγου και εκτός των άλλων αγόρασαν και πάρα πολλούς λαχνούς για OPEL CORSA 1,3 cc, diesel, της εταιρίας Ντουλάκης ΑΕ, που ήταν και φέτος ο μεγάλος χορηγός της Φιλανθρωπικής Αγοράς.

Ο τυχερός, όπως μας είπε, αγοράζει κάθε χρόνο λαχνούς για να στηρίξει το έργο του Συλλόγου και φέτος ήταν η χρονιά του.

Δείτε το βίντεο:

Τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» και φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, που μέσα στην κρίση και τις δυσκολίες που περνάει, δεν ξεχνάει τον Συνάνθρωπο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε όλες και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο και φέτος στη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά.

Με τα καλύτερα λόγια για το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, η Αντιδήμαρχος Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη και ο Κώστας Κακκάβας, από την εταιρεία Opel Ντουλάκης Α.Ε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την κλήρωση στα "Δώρα Ψυχής" για το αυτοκίνητο, αλλά και από την μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση