Εκπτώσεις 50% στο κατάστημα Alouette στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 08:30 Εκπτώσεις 50% στο κατάστημα Alouette στη Λαμία!

Το κατάστημα της Alouette στη Λαμία, βρίσκεται εντός του Πολυκαταστήματος "Πολιτικός" στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Αμαλίας 2.

Στον  3ο όροφο του πολυκαταστήματος μπορείτε να βρείτε όλα τα αγαπημένα είδη Alouette, για κοριτσάκια και αγοράκια όλων των ηλικιών.

Πλούσιες συλλογές με όλους τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες κινουμένων σχεδίων, μπουφάν, μπλουζάκια και φόρμες σε όλα τα χρώματα και πολλά πολλά ακόμα… τα οποία σας προτείνουμε να ανακαλύψετε με μια επίσκεψη στο κατάστημα Alouette στο Πολυκατάστημα "Πολιτικός"

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 50%

Ειδικά, από αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, αξίζει όλοι μας να περάσουμε μια βόλτα από το κατάστημα Alouette, εκμεταλλευόμενοι και τις ειδικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που θα αγγίξουν το 50%!

Όπως ενημερωθήκαμε, στο κατάστημα έχουν φτάσει ήδη και τα πρώτα σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής που αναμένεται να... ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Από αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου όλα τα παιδιά ντύνονται με Έκπτωση 50% στο Alouette, στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος 'Πολιτικός" στη Λαμία!!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση