Εν Κινήσει... Η τελική πινελιά με πολλά ευχαριστώ!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 17:03 Εν Κινήσει... Η τελική πινελιά με πολλά ευχαριστώ!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Την 01/07 στο Χαλκιοπούλειο είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την παράσταση  του Γυμναστηρίου Εν Κινήσει!!!

Οι πίνακες Εν Κινήσει λοιπόν, τα χαμόγελα και οι κινήσεις των παιδιών, ευφάνταστα κοστούμια, πρωτότυπες χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής, Latin και hip hop, πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τις κερκίδες, μουσικές που μας ταξίδεψαν και φυσικά η θετική διάθεση των συντελεστών, συνέθεσαν το παζλ μιας πραγματικής γιορτής !!!

Ξεχωριστή για την πόλη της Λαμίας η έναρξη της συνεργασίας του Γυμναστηρίου με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία, ως εκπροσώπου της ΕΘΝ.Ο.Α., της Κλέλιας Πανταζή, Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής!!!!

Μετά το τέλος της παράστασης η υπεύθυνη του Εν Κινήσει, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη δήλωσε:
«Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της με την παράσταση μας να ολοκληρώνεται απόψε σε κλίμα γιορτινό! Χαίρομαι γιατί τα παιδιά μας πάνω από όλα έχουν "χρυσό" ήθος και γι αυτό νιώθω πολύ περήφανη. Φέτος το σλόγκαν μας μια ομάδα, μια πόλη, μια οικογένεια πήρε σάρκα και οστά!!! Μπράβο σε όλους!!!! Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, τους γονείς που τόσα χρονιά μας στηρίζουν, τις επιχειρήσεις της πόλης που συμβάλλουν στις εκδηλώσεις μας και όλους όσους είναι κοντά μας. Η οικογένεια μας κάθε χρόνο μεγαλώνει!!! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην ΕΘΝ.Ο.Α. και την εκπρόσωπο της Κλέλια Πανταζή, η οποία αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά μας!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη με πολύ ρυθμό, κίνηση και χορό!!!»

www.enkinisei.gr

Στο βίντεο που ακολουθεί  μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ξεχωριστή βραδιά που διοργανώθηκε στο Χαλκιοπούλειο από το Εν Κινήσει !!!

Οι Πίνακες "Εν Κινήσει" from akisloukas on Vimeo.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση