Ο ΣΚΕΤΚΕ καλωσόρισε τον Αστέρη Γκέκα και έκοψε την πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 11:21 Ο ΣΚΕΤΚΕ καλωσόρισε τον Αστέρη Γκέκα και έκοψε την πίτα του

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών φιλοξενεί ο Σύλλογος  Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, αυτή του Αστέρη Γκέκα στα πλαίσια του αφιερώματός του στο χρονικό του Κώστα Μύρη (Κ.Γεωργουσόπουλος).

Έργα με έντονο το αίσθημα της έκφραση για  αντισυμβατική προσέγγιση της πραγματικότητας στην εποχή μας με έντονα χρώματα και καθαρές φόρμες, θα έλεγε κανείς εμπνευσμένα από μια σουρεαλιστική καθημερινότητα, που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη στις μουντές μέρες που διανύουμε… Εντονο και το παιχνίδι συναισθημάτων πάντα σε προσωπικό επίπεδο…αφιερώστε λίγο χρόνο να σταθείτε μπροστά τους και να «χαλαρώσετε» …άλλωστε αυτή είναι η μαγεία της τέχνης!!!

Εμείς να προσθέσουμε ότι σε συνδυασμό με την υπέροχη έκθεση του Ορφανού και της Μουρέλου στην αίθουσα Αλέκος Κοντόπουλος αλλά και της Λαμιώτισσας Νίκης Βλάχου με τη Μυχιοθήκη της στην Αρχαία Αγορά της Δημοτικής μας Πινακοθήκης, οι Λαμιώτες είμαστε τυχεροί μιας και αυτές τις μέρες η πόλη μας έχει μετατραπεί σε εστία δημιουργίας και πολυμορφικών προτάσεων, τουλάχιστον στα εικαστικά! Ας στηρίξουμε όλοι μας με την επίσκεψή μας τις εκθέσεις αυτές, άλλωστε η είσοδος είναι ελεύθερη…Η Έκθεση, που φιλοξενείται στην Παλαιά Δημοτική Αγορά,  θα είναι επισκέψιμη Τρίτη έως Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6974074138

O ΣΚΕΤΚΕ επίσης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία πλήθους κόσμου και μελών του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση