Οι μικροί μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου - Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 08:02 Οι μικροί μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου - Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 1η Συνεδρίαση του Μαθητικού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων είναι γεγονός!

Σε ένα ιδιαίτερο κλίμα και με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η 1η Συνεδρίαση του Μαθητικού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μέσα από αυτή τη βιωματική εμπειρία, να έρθουν πιο κοντά με τους δημοκρατικούς θεσμούς της αυτοδιοίκησης, παραθέτοντας τις σκέψεις τους από τη δική τους ξεχωριστή οπτική γωνία.

«Είχα την ευκαιρία να ακούσω τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, ώστε να προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νεαρούς συνδημότες μας, στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς...», είπε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την 1η Συνεδρίαση του Μαθητικού Δημοτικού Συμβουλίου και αργότερα θα ακολουθήσει και ΒΙΝΤΕΟ!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση