Λαμία: Τώρα η πολυτέλεια δεν κοστίζει ακριβά!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 09:00 Λαμία: Τώρα η πολυτέλεια δεν κοστίζει ακριβά!!!

«Cheap and Chic»: Η προσιτή πολυτέλεια που θα κάνει τις ξεχωριστές στιγμές σας, μοναδικές !!!

Είναι το νέο κατάστημα στη Λαμία, που έγινε με έναν και μοναδικό στόχο. Να κάνει ξεχωριστή την ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Στο «Cheap and Chic», σε ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νυφικά και βραδινά φορέματα, εξαιρετικής ποιότητας από επώνυμους οίκους!

Νυφικά προσεκτικά κεντημένα με κρύσταλλα swarovski και λεπτομέρεια στη ραφή, με υφάσματα όπως δαντέλα, μεταξωτά τούλια, οργάντζα, ταφτά, σατέν και μετάξι.

Το έμπειρο προσωπικό του «Cheap and Chic» με προσοχή και φροντίδα θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς νυφικό ή ρούχο που θα κάνει την ιδιαίτερη στιγμή σας πραγματικά μοναδική!

Μέσα από μια μεγάλη συλλογή σε πολύ χαμηλές τιμές, με νυφικά από 290 ευρώ και βραδινά φορέματα από 50 ευρώ, επιλέξτε αυτό που αρμόζει άψογα στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Αέρινα, άνετα αλλά και σαγηνευτικά νυφικά που κολακεύουν τη σιλουέτα, με στυλ για τις κλασικές, ρομαντικές νύφες αλλά και για τις μοντέρνες, δυναμικές γυναίκες!

Σας περιμένουμε στο «Cheap and Chic» , Ροζάκη Αγγελή 40 στη Λαμία, για να διαπιστώσετε ότι τώρα η πολυτέλεια δεν κοστίζει ακριβά!!!

Η προσιτή πολυτέλεια που θα κάνει τις ξεχωριστές σας στιγμές μοναδικές....
 
Νυφικά από 290 ευρώ - Βραδινά φορέματα από 50 ευρώ!!!!
 
«Cheap and Chic»
Ροζάκη Αγγελή 40 στη Λαμία.
Υπεύθυνη : Σίσσυ Νικολοπούλου
Τηλέφωνο : 6973348571
 
Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση