Survivor Spoiler 29/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 20:30 Survivor Spoiler 29/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο (29/4) του Survivor Μπλε και Κόκκινοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, προκειμένου να μην χρειαστεί να βγάλουν κάποιον συμπαίκτη τους στον τάκο.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο οι Κόκκινοι έχασαν στον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και έβγαλαν στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Όπως ανέφερε ο παίκτης των Κόκκινων, αφού άκουσε το όνομά του, ο ίδιος ζήτησε να μπει σε αυτή τη θέση προκειμένου να μην ψηφιστεί η Δώρα που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τραυματισμένη και πάλεψε στον αγώνα αποχώρησης.

Η ομάδα που κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο αποψινό επεισόδιο, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Έτσι οι Μπλε θα αναγκαστούν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση έναν συμπαίκτη τους κι αυτός θα είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

 

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση