Σήμερα: Ενδιαφέρουσα ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 07:40 Σήμερα: Ενδιαφέρουσα ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λαμία

Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου στην αίθουσα της οδού Λεωνίδου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με ομιλητή τον Δρ. Χρήστο Ταουσάνη*.

Η επιλογή της σχολής φοίτησης είναι πολλές φορές πιο καθοριστική και από την ίδια την βαθμολογία των εξετάσεων.

Υπάρχουν περιπτώσεις μαθητών που έκαναν λανθασμένες επιλογές και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις καλές τους επιδόσεις. Αντίθετα, άλλοι, με λιγότερα μόρια, είχαν καλύτερα αποτελέσματα.

Η διοργάνωση μίας ημερίδας επαγγελματικού προσανατολισμού, είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο για την μαθητική νεολαία  της πόλης μας.

Γίνεται ακόμα επιτακτικότερη η ανάγκη της, αφού ενδέχεται το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια να αλλάξει ακόμη και για τους μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στην   Α΄ Λυκείου.

Τα  φροντιστήρια, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (Α. ΛΑΠΠΑΣ - Ι. ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ)  και  ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ  διοργανώνουν την ημερίδα αυτή, την Πέμπτη  31 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Λαμιέων  (Λεωνίδου 11) και σας καλούν να την παρακολουθήσετε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση