Λαμία: 4+1 λόγοι για να πάρετε τα γλυκά σας αυτές τις γιορτές από το «Φίλεμα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 18:46 Λαμία: 4+1 λόγοι για να πάρετε τα γλυκά σας αυτές τις γιορτές από το «Φίλεμα»

Και αυτά τα Χριστούγεννα οι πιο γευστικές απολαύσεις είναι στο «Φίλεμα» - Το κατάστημα με τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα της πόλης, που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους, στον πεζόδρομο της "Alpha Bank", δίπλα στην πλατεία Πάρκου.

Μοναδικές και αυθεντικές γεύσεις σας περιμένουν στο «Φίλεμα», για να στολίσουν το γιορτινό σας τραπέζι.

Το «Φίλεμα» μας δίνει 4+1 γευστικές απολαύσεις, που δεν πρέπει να λείπουν από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας:

Χριστούγεννα χωρίς αφράτους μοσχοβολιστούς κουραμπιέδες, λευκούς σαν τις χιονισμένες βουνοκορφές, δεν γίνεται. Γίνεται;

Χριστούγεννα χωρίς τραγανά και μελωμένα μελομακάρονα που μοσχομυρίζουν μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο, δεν γίνεται. Γίνεται;

Όπως επίσης δεν γίνεται να έρθουν τα Χριστούγεννα και να μην γευτείς μπακλαβά με φιστίκι, αμύγδαλο και καρύδι, δίπλες τουλουμπάκια και όλου του κόσμου τις γλύκες.

Και για την Πρωτοχρονιά, πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, το «Φίλεμα» προετοιμάζει για εσάς τη βασιλόπιτα με την ευχή "ο Νέος Χρόνος να φέρει τύχη και υγεία σε αφθονία."

Και επειδή «Φίλεμα» χωρίς δώρο δεν γίνεται... θυμηθείτε... με τις αγορές σας φεύγετε πάντα με το δωράκι σας!!!

Για να έχετε τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις στο γιορτινό σας τραπέζι, επισκεφθείτε το κατάστημα «Φίλεμα» και αφεθείτε στο υπέροχο ταξίδι γεύσεων!!!

«Φίλεμα», στην οδό Θεμιστοκλέους, στον πεζόδρομο της "Alpha Bank"

Τηλέφωνο 22310 67030.

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook Φίλεμα Παπαδήμας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση