Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 16:24 Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕΚ

Βαριά «καμπάνα» στην Ένωση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό.

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League, ενώ ταυτοχρόνως της επιβλήθηκαν δύο αγωνιστικές τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 73.250 ευρώ.

Η Ένωση είχε να αντιμετωπίσει ένα βαρύ κατηγορητήριο, μετά την έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, έκανε λόγο για επίθεση οπαδών του «δικεφάλου» σε αστυνομικούς, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, μάρμαρα, μπουκάλια, φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και νομικός εκπρόσωπός της στην υπόθεση, Μηνάς Λυσσάνδρου, στο σκεπτικό του υποστήριξε πως τα επεισόδια έγιναν εκτός του εν γένει χώρου του γηπέδου και δεν επηρέασαν τη ροή αγώνα. Όσον αφορά τις κατηγορίες για βιαιοπραγία, επισήμανε πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, καθώς δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί και φθορές.

Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να πείθει την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Με άλλα λόγια, η Ένωση θα δώσει χωρίς την παρουσία του κόσμου της τα παιχνίδια κόντρα στον Άρη (27/10) και τον Ατρόμητο (11/11), αν και εφόσον βέβαια ισχύσουν αυτές οι ποινές, καθώς υπάρχει η δυνατότητα έφεσης, την οποία και θα ασκήσει.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση