Συγκλονιστικός Πετρούνιας! «Μαγική» εκτέλεση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου - video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 17:02 Συγκλονιστικός Πετρούνιας! «Μαγική» εκτέλεση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου - video

Τι κι αν ο Λευτέρης Πετρούνιας ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο προκρίθηκε με άνεση στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα.

Με μία «μαγική» εκτέλεση, ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.266 βαθμούς, περισσότερους απ’ ότι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, χωρίς το παραμικρό λάθος και πήρε με άνεση την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας θα υποβληθεί σε εγχείριση στον ώμο του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή να είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον εαυτό του, προκειμένου να κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Δείτε την εξαιρετική προσπάθεια του Πετρούνια

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com