Βάζει 4 εκατ. ευρώ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 16:25 Βάζει 4 εκατ. ευρώ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Τι προβλέπει η επικείμενη Γ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ.

Το θέμα της εξασφάλισης άδειας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο «καίει» την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς κανείς δεν θέλει να φαντάζεται ότι μπορεί να υπάρξει επανάληψη του περσινού σκηνικού, που οδήγησε το «τριφύλλι» σε… μονοπάτια ιδιαίτερα δύσβατα, όπως επιβεβαιώνει και η πορεία του σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Για την προσεχή Παρασκευή (08/02) έχει προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Ωστόσο, μέσα στα θέματα που έχουν ανακοινωθεί, δεν συμπεριλαμβάνεται νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι αυτός που θα καλύψει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται, προκειμένου να είναι εντάξει το «τριφύλλι» στις υποχρεώσεις του.

Η ανακοίνωση για την επικείμενη Γ.Σ. αναφέρει:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 8 του μηνός Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης 3 & Πηλέως, 152 35 Βριλήσσια Αττικής, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

  1. Έγκριση των Ετησίων Εταιρικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης της εταιρείας, από 1 Ιουλίου 2017 μέχρι 30 Ιουνίου 2018, μετά από ακρόαση των επ’ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
  2. Έγκριση συνολικής διαχείρισης για την εταιρική χρήση από 1 Ιουλίου 2017 μέχρι 30 Ιουνίου 2018.
  3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τη χρήση από 1 Ιουλίου 2018 μέχρι 30 Ιουνίου 2019.
  4. Έγκριση νέου ΔΣ.
  5. Έγκριση συμβάσεων συναφθεισών κατά την εταιρική χρήση 01.07.2017 - 30.06.2018.
  6. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 15 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 13.00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης 3 & Πηλέως, 152 35 Βριλήσσια Αττικής, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης
πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου 2019 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 15 Φεβρουαρίου 2019, οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com