«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα Ολλανδίας με εντολή της κυβέρνησης!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 21:55 «Λουκέτο» στο πρωτάθλημα Ολλανδίας με εντολή της κυβέρνησης!

Σε αναγκαστική διακοπή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου οδηγείται η Eredivisie, με απόφαση της κυβέρνησης στην Ολλανδίας. Έρχονται μπελάδες από UEFA;

Την ώρα που η UEFA ξεκαθάρισε -για μια ακόμα φορά- πως θέλει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, στην Ολλανδία πάνε για… οριστική διακοπή!

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, έβαλε… τέλος στη φετινή σεζόν για τη χώρα του, αφού ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει κανένας αγώνας, με θεατές ή χωρίς, έως την 1η Σεπτεμβρίου. Το γεγονός αυτό οδηγεί τη φετινή Eredivisie στην οριστική της διακοπή.

Πλέον, μένει να φανούν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι αν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή στην Ολλανδία, με τον Άγιαξ να πιθανότατα αυτός που θα το… σηκώσει, αφού ήταν πρώτος στη βαθμολογία όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το δεύτερο, αφορά την αντίδραση της UEFA στη συγκεκριμένη εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο αποφάσισε μέσα στον Μάρτιο να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα του, αλλά αναγκάστηκε να το… πάρει πίσω, μετά και τις απειλές της Ομοσπονδίας για κίνδυνο συμμετοχής των ομάδων της χώρας στις διεθνείς διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση