Τα δώρα γενεθλίων του Αντετοκούνμπο στον Τσιτσιπά και οι φιλοφρονήσεις [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 09:51 Τα δώρα γενεθλίων του Αντετοκούνμπο στον Τσιτσιπά και οι φιλοφρονήσεις [βίντεο]

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τους κορυφαίους εκπρόσωπους του ελληνικού αθλητισμού διεθνώς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τους κορυφαίους εκπρόσωπους του ελληνικού αθλητισμού διεθνώς. Ο Αντετοκούνμπο και ο Τσιτσιπάς είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν, με τον MVP του ΝΒΑ να μοιράζει δώρα στο νεαρό τενίστα, ενώ οι δύο τους αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις.

Με αφορμή τα γενέθλια του Έλληνα τενίστα στις 12 Αυγούστου, ο Γιάννης έκανε δώρο στον Στέφανο μία μπλούζα των Μπακς με την υπογραφή του και αφιέρωση "το να γίνεις σπουδαίος είναι αποστολή", καθώς και το δεύτερο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του, το "Zoom Freak 2", με τον Τσιτσιπά να παραδέχεται πως "είναι το καλύτερο δώρο που έχω δεχθεί τα τελευταία χρόνια" και να γράφει στο ποστ του "άστα αυτά και δώσε μου λίγες από τις ικανότητές σου".

Δείτε το βίντεο από το twitter:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση