Το video clip του Ενσαλίβα – “Εισβολή” στο γήπεδο της ΑΕΚ (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 11:21 Το video clip του Ενσαλίβα – “Εισβολή” στο γήπεδο της ΑΕΚ (video)

O Ταμαντανί Ενσαλίβα βρέθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε στην Νέα Φιλαδέλφεια, για τα γυρίσματα του video clip της μεγάλης του επιτυχίας “Έλα στο γήπεδο”. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ το έδωσε στη δημοσιότητα, μαζί με όλες τις… λεπτομέρειες.

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα παρουσίασε το video clip για την μεγάλη επιτυχία του «Έλα στο Γήπεδο». Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Νέα Φιλαδέλφειας, θέλοντας να “συλλάβει” με την κάμερα του εικόνες από τους οπαδούς της Ένωσης, κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός όμως αναβλήθηκε εκείνη την περίοδο κι έτσι ο παλαίμαχος Καναδός μέσος -και πλέον ράπερ- δέχθηκε τη βοήθεια των “κιτρινόμαυρων” οπαδών και βγήκε στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως τονίζεται και στο video clip, ο Ενσαλίβα ζήτησε να μπει στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ και να πάρει πλάνα μέσα από την “Αγιά – Σοφιά”, κάτι που απορρίφθηκε από τους υπεύθυνους του έργου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ του έδειξαν όμως το… δρόμο να εισβάλλει στο γήπεδο. Ο Ενσαλίβα εμφανίζεται να χορεύει μαζί τους μέσα στην “Αγιά – Σοφιά” και να τραγουδά την επιτυχία του.

Επίσης, ο Καναδός εμφανίζεται να κάθεται σε ένα μηχανάκι (πλάτη με πλάτη με τον οδηγό και δίχως να φοράει κράνος) και να… ραπάρει στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας (προκάλεσε πρόβλημα στην κυκλοφορία), που τον σταμάτησε, αλλά στη συνέχεια τον άφησε να συνεχίσει. Όπως αναφέρεται στο video clip, “ακόμα και οι αστυνομικοί ήταν ΑΕΚαρα”. Μάλιστα, ο Ενσαλίβα εμφανίζεται να ακολουθεί ένα περιπολικό, προκειμένου να μην υπάρχει άλλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση