ΠΑΟΚ: Για την υπέρβαση στην Ολλανδία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 09:54 ΠΑΟΚ: Για την υπέρβαση στην Ολλανδία

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει απόψε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αϊντχόφεν απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 3HD), και παράλληλα να διευρύνει το αήττητο του σερί στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε επικρατήσει με 4-1 στην Τούμπα επί της ολλανδικής ομάδας και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στο Αϊντχόφεν και απόψε στοχεύει για την κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος μιας και με νίκη φτάνει τους 8 βαθμούς στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία με τον Ντάγκλας Αουγούστο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Καντουρί, Τσιγγάρας, Νινούα , Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το σύνθημα νίκης και χαρακτήρισε «τελικό» το ματς με την Αϊντχόφεν για τον ΠΑΟΚ.

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πλάνο. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν ξέρουμε, ούτε κοιτάμε τη βαθμολογία, ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε έναν τελικό και θέλουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός του «Δικεφάλου».

Οσονο αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο  Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας του Βαρέλα και Ίνγκασον μπροστά, τον Ροντρίγκο δεξιά και τον Κρέσπο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται η τριάδα Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Σβαμπ, ενώ μπροστά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κρατάει τη θέση του με τον Τζόλη στην άλλη πλευρά και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση