Ψάχνεται για φορ ο Ολυμπιακός: «Παίζει» η επιστροφή Μήτρογλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 16:13 Ψάχνεται για φορ ο Ολυμπιακός: «Παίζει» η επιστροφή Μήτρογλου

Ο Χασάν δεν θα βρίσκεται για λίγο καιρό ακόμη στη διάθεση του Μαρτίνς.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο έχει επεκταθεί για κάποιες εβδομάδες, καθώς οι δύο παίκτες εμφάνισαν κάποιες επιπλοκές από την πρόσφατη έκθεσή τους στον κορωνοϊό. Αυτό δημιουργεί δύσκολα δεδομένα στον Ολυμπιακό, ειδικά όσον αφορά τα σχέδια που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας και το φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας.

Για προληπτικούς λόγους, η επιστροφή των δύο αυτών ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί αργότερα, ώστε να είναι απολύτως υγιείς. Όμως, ο προπονητής χρειάζεται λύσεις και για τον λόγο αυτό στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ίσως γίνουν προσθήκες.

Είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες ψάχνονται για έναν αριστερό μπακ, αφού ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται πως θα αποτελέσει παρελθόν. Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν άμεσα στη γραμμή κρούσης.

Βέβαια, πρόκειται για μία υπόθεση που εξαρτάται από την επιστροφή του Αιγύπτιου στράικερ, ωστόσο εάν βρεθεί κάποια περίπτωση που ικανοποιεί, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει.

Ιδανικός σε μια τέτοια συγκυρία φαντάζει ο Κώστας Μήτρογλου, με την πιθανή του επιστροφή στο Λιμάνι να «παίζει» έντονα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο, στον οποίον είχε και εξακολουθεί να έχει αρκετά πρόσωπα που τον εκτιμούν. Το αν θα προχωρήσει κάτι, είναι άλλο δεδομένο.

Πάντως, ο έμπειρος «πιστολέρο» δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στη Μαρσέιγ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση