Η ΑΕΚ "φουλάρει" για Εντσάμ και Αραούχο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 11:52 Η ΑΕΚ "φουλάρει" για Εντσάμ και Αραούχο (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ολιβιέ Εντσάμ και Σέρχιο Αραούχο είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας της ΑΕΚ. Οι προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” εντείνονται.

Τη δική της… μάχη για τη δύσκολη περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ δίνει η ΑΕΚ. Ο Γάλλος μέσος της Σέλτικ, περιμένει να δεχθεί κάποια πρόταση από… Αγγλία, αλλά σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, έχει δεχθεί πρόταση από την Ένωση, για συμβόλαιο 1 εκατ. Ευρώ.

Η ΑΕΚ δίνει ένα “δυνατό” συμβόλαιο στον 25χρονο μέσο και ξέρει πως σε περίπτωση που του αποσπάσει το “ναι”, θα.. ανεβάσει επίπεδο το κέντρο της.

Από την Σκωτία πάντως τονίζουν πως «δεν φαντάζει και η καλύτερη επιλογή για τον Έντσαμ η μετεγγραφή του σε μια ελληνική ομάδα, καθώς ο ίδιος θέλει και πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω».

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ θέλει να αντικαταστήσει το κενό του Νέλσον Ολιβέιρα με την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Ισπανικά ρεπορτάζ εμφανίζουν την ΑΕΚ να έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό, ενώ η Λας Πάλμας ζητάει 1 εκατ. ευρώ περισσότερο.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να… τραβήξει πολύ αυτή η υπόθεση. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρεθ, θα δώσει σήμερα συνέντευξη Τύπου, όπου αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα!

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση