Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέλυσε τους υπεύθυνους μετεγγραφικού σχεδιασμού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 18:33 Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέλυσε τους υπεύθυνους μετεγγραφικού σχεδιασμού

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη απέλυσε δύο στελέχη της που συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στον καλοκαιρινό μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, κατά τον οποίο 22 παίκτες έφτασαν στον αγγλικό σύλλογο, με συνολικό κόστος 162 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει το BBC, ο επικεφαλής του μετεγγραφικού σχεδιασμού της Νότιγχαμ Φόρεστ, υπεύθυνος δεδομένων και ανάλυσης, Γιώργος Συριανός και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Άντι Σκοτ, αποχώρησαν από το “ City Ground”.

«Οι αποχωρήσεις τους ακολουθούν την άφιξη του Φιλίππο Τζιράλντι – ο οποίος πέρασε εννέα χρόνια στη Γουότφορντ- ως αθλητικού διευθυντή την περασμένη εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκείνος που πήρε τις αποφάσεις», σημειώνει το BBC.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πέντε βαθμούς μετά από εννέα αγώνες της Premier League και έχει πάρει μόνο δύο από τα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Μόνο η Γουλβς, την οποία συναντά στο Molineux το ερχόμενο Σάββατο (15/10), έχει σημειώσει λιγότερα από τα επτά γκολ της και μόνο η Λέστερ έχει δεχθεί περισσότερα από τα 22 της.

Παρά το άσχημο ξεκίνημά της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο προπονητής Στιβ Κούπερ υπέγραψε στις 7 Οκτωβρίου νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση