Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα καθώς έπαιρνε συνέντευξη απ' τον Λιονέλ Μέσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 11:03 Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα καθώς έπαιρνε συνέντευξη απ' τον Λιονέλ Μέσι

Ο δημοσιογράφος Πάμπλο Ζιράλτ, ο οποίος πήρε συνέντευξη από τον Λιονέλ Μέσι στο σπίτι του στο Παρίσι για το DIRECTV, κυριεύτηκε από συγκίνηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει την κουβέντα για κάποιες στιγμές.

Η συζήτηση με τον Λιονέλ Μέσι είναι όνειρο ζωής για πολλούς δημοσιογράφους ανά τον κόσμο και ο Αργεντινός Πάμπλο Ζιράλντ το κατάλαβε πριν από λίγες μέρες όταν συνάντησε τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν στο σπίτι του, στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για μια συνέντευξη που μεταδόθηκε το επόμενο βράδυ στην Αργεντινή στο κανάλι «DIRECTV».

Κάποια στιγμή της συζήτησης κυριεύτηκε από συγκίνηση, δάκρυσε και αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα. «Το μόνο που σου εύχομαι είναι να είσαι πολύ χαρούμενος, να σου πάνε όλα καλά, το αξίζεις. Έχω έναν βαθύ θαυμασμό για σένα…», είπε τότε προς τον pulga ξεσπώντας σε κλάματα. «Ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή να το κάνω αυτό, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν τυχερός να συνοδεύσω την καριέρα σου», πρόσθεσε φανερά φορτισμένος.

«Με αγγίζει να έχω αυτή την επίδραση στους ανθρώπους», αντέδρασε ο Λιονέλ Μέσι. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Αργεντινή και στον κόσμο που με συνοδεύουν, με θαυμάζουν. Είμαι ευγνώμων για τη στοργή που λαμβάνω», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση