Τρέλα στον Παναθηναϊκό: Πάνω από 10.000 οπαδοί θα είναι στον Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 18:30 Τρέλα στον Παναθηναϊκό: Πάνω από 10.000 οπαδοί θα είναι στον Βόλο

Ξεσηκωμός μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα με 9 νίκες σε 9 αγώνες

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του κάνοντας το 9×9 μετά τη νίκη επί του Άρη και έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα αφού υπολογίζονται ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες περισσότεροι από 10.000 οπαδοί των πρωτοπόρων της Super League 1.

Από την αρχή της σεζόν ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μαζικά δίπλα στην ομάδα και από τη στιγμή που αυτή πετάει από νίκη σε νίκη, μεγαλώνει και ο ενθουσιασμός. Κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί με εντυπωσιακό τρόπο το προσεχές Σάββατο (29/10).

Εκείνη την ημέρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Βόλο και η πράσινη ΠΑΕ προμηθεύτηκε 5.000 εισιτήρια, τα οποία όμως αναμένεται να αποδειχθούν λίγα. Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι στα χέρια οπαδών του Παναθηναϊκού θα καταλήξουν και εισιτήρια για άλλες θύρες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παρουσία μεγαλύτερη των 10.000.

Θα πρόκειται, φυσικά, για μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδρομές στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια, ενώ το παιχνίδι ουσιαστικά μετατρέπεται σε… εντός έδρας για τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν τη 10η νίκη.

Πηγή: Newsbeast

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση